КРАТКО ПРЕДСТАВЯНЕ НА "ИЗОМАТ ИНЖЕНЕРИНГ" ООД

 

“ИЗОМАТ ИНЖЕНЕРИНГ” е българска търговска, инженерингова и консултантска компания в областта на строителните изолации на територията на цялата страна, основана през 1996 год. Фирмата разполага с голям офис и две складови бази ( с обща площ над 1000 м2. ), както и със специализирана професионална техника и механизация и транспортни средства необходими за осъществяване на дейността си. Дейността на дружеството е свързана с консултации, проектиране, диагностициране, доставка и полагане на хидроизолационни материали и системи на циментова и полимерна основа. Фирмата е специализирана и в хидроизолации на битумна основа, както за ново строителство, така и при ремонт, за суха и влажна основа, при позитивен и негативен напор на водата. Също така материали за инжектиране на бетонови и друг тип конструкции без налягане и под високо налягане, саниращи системи за бетонови и тухлени конструкции, карбонови системи за възстановяване на статиката, системи индустриални подови и стенни покрития. Работим с водещи в областта европейски компании производители като: MAPEI, SCHOMBURG, MC-BAUCHEMIE, SILIKAL, SIKA, POLIGLASS и други . На някои от тях сме дирекни вносители и представители. Притежаваме редица сертификати за успешно преминали обучения за специфични дейности и характерни материали и системи на отделните производители. Разполагаме със собствени добре обучени строителни инженери, специалисти и изпълнители, предлагайки на своите клиенти един затворен цикъл и готов краен продукт, удовлетворяващ техните нужди и в съответствие с всички български и европейски действащи норми.

 

Изпълняваме хидроизолации на:

 

- плоски покриви, покривни градини /обърнат покрив/.

- използваеми покриви, тераси, балкони, веранди

- подземни съоръжения– както от вътрешна, така и от външна страна, тунели, паркинги, сутерени, фундаменти

- хидротехнически съоръжения

- пречиствателни станции

- басейни, резервоари, канали, шахти, пречиствателни станции

- саниране на бетонови конструкции

- специализирани репарационни и репрофилиращи системи

- възстановяване на статиката на бетонови конструкции посредством карбонови системи и инжектиране под налягане

 

Разполагаме със следната собствена специализирана професионална техника:

 

- за инжектиране под високо налягане в бетонови и други типове конструкции

- специализирана техника на TURBOSOL за изпръскване на фини хидроизолационни смеси

специализирана техника на TURBOSOL за изпръскване на едри репарационни смеси

 

- хидробластираща техника до 500 бара- професионална къртачна техника

- професионална техника за подготовка на бетонови основи за полагане на полимерни индустриални подови системи като шотбластери, фрези, шлайф машини, мощни прахосмукачки и други

- машини за полагане на торкрет


Изпълнили сме десетки водонапорни кули, няколко пречиствателни станции, стотици хиляди квадратни метра битумни хидроизолации на покриви и тераси, десетки хиляди квадратни метра хидроизолации на басейни и други хидротехнически съоражения, както и десетки хиляди квадратни метра хидроизолации на подземни части на сгради от външата и вътрешната страна. Разреши ли сме десетки случаи на проблеми свързани с трудно отстраними водни течове. Фирмата е специализирана и в полагането на системи подови покрития на основата на синтетични смоли в богата цветова гама за битови, търговски и промишлени обекти. Изпълняваме широк диапазон метилметакрилатни, епоксидни, полиуретанови и хибридни системи. Полагаме системите както върху нови бетони, така и върху стари бетонови основи омаслени, овлажнени и т.н. Изпълнили сме десетки хиляди квадратни метра промишлени подови покрития в автосервизи, болници, различни предприятия от хранително-вкусовата промишленост и други специфични производства. При поискване бихме могли да представим референтна листа на част от изпълнените от нас обекти.

 

Контакти

Адрес: 1309 София,
Зона-Б 18, бл.3
тел.: +359(2) 92 00 545,
факс: 92 00 678

Анкета

Как разбрахте за нас?

От интернет - 100%
От изложения - 0%
От реклама в пресата - 0%
От препоръка - 0%

Общо гласове: 1